Den som inga byxor (läs; kalsonger) har….

han får gå med rumpan bar….

394

Ja det är en refräng hämtad från Hasse Alfredssons visa som fastnade i mitt minne, direkt jag såg dessa bortglömda kallingar i busken. Fast ska jag vara helt ärlig så tänkte jag på den hurtfriska nakenbadande herren jag strax innan beskådade…. Kanske var han ägare till dessa kallingar??

(http://www.youtube.com/watch?v=qBuiPU72saU)

393

Kallingarna fotade jag den sköna eftermiddag förra veckan då jag med kaffetermos och kameraväska begav mig ut till Johannisberg och fotade. En underbar dag jag snart vill uppleva igen.

391

Naturen var redan då, alltså förra veckan, starkt skiftande i gröna nyanser och mycket har hänt sen dess. Under den senaste veckan efter regn och ännu mera sol är naturen än mer grön. Det är fantastiskt att se hur mycket det händer för var dag som går.

397

395

398

Förutom våra vackra vårblommor var det full aktivitet hos fåglarna i buskagen. Kvittret nästintill ekade bland grenarna och vingslagen ven i luften. Men att sen försöka fånga dom på bild…. Ja det är ungefär lika enkelt som att försöka fånga en hoppande groda på bild… (se här: Grodhopp) Suck!!

396

392

Tack och lov fanns det en liten fin pippi som var villig att posera men det gällde även där att vara snabb på avtryckaren och ibland har man tur. Ha nu en fortsatt bra dag alla jag känner och inte känner.

Puss och Hej, från Lilla Mig!!

Tuesday Around the World

Our World Tuesday

Outdoor Wednesday

12 tankar om “Den som inga byxor (läs; kalsonger) har….

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s