Min älskade tonåring

310Fredagen den 10 mars 2000, kl. 14.48 kom ett gossebarn till oss.

11 dagar före beräknat datum, med den ärbara vikten av 4375 gram och med ståtliga 52 cm ö.h.

En fantastiskt vacker gosse som just idag blir tonåring. Att vara tonåring är en ny fas i livet som avslutas den dagen man blir 20. Och precis som dom här åren som sprungit förbi kommer säkerligen framförvarande år att springa förbi. Så VIPS! så har jag snart en stor man bredvid mig, som tagit studenten och som är på väg att planera för vuxenlivet. Denna gossen som ju faktiskt snart passerat mina 163 cm är min och honom är jag oerhört stolt över.

Rasmus – Jag älskar dig och är oerhört stolt över din fantastiska personlighet och självklart sjunger jag för dig (fast jag saknar sångröst…)

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år.

GRATTIS!!!!!

3 tankar om “Min älskade tonåring

  1. Ja tänk så mycket som händer i den åldern, man har ju själv en massa minnen kvar från den tiden…och att bli tonåring var ju stort. Har även jag precis firat av min mellangrabb Tim som nu har lämnat tonåren den 9:e mars och blivit 20…och med ålder kommer ansvar nu när han har kommit in i ”systembolagsåldern”.

    Vh

    Gilla

  2. And oh how you should be proud of this wonderful young man!!!
    I am also proud to to be a part of his life now…the joy he brings when he is around, his energy, his warmth, the happiness he brings…
    Here’s wishing Rasmus all the best for the coming teenage years and the big steps to be taken on his way into adult life.
    <3<3<3

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.