Helgbilden

150

Igår, Sveriges alldeles egna dag 🙂 ville inte bjuda på samma fantastiska blå himmel och värmande sol som fredagen bjöd oss på. Men vad gör väl det när studenterna skulle firas. Studenten ja…  en stor och minnesvärd dag för många.

Familjen var igår i Eskilstuna på studentfirande. Ja, i Eskilstuna firas studenterna på en lördag och igår var det ju dessutom på självaste nationaldagen. Glädjen och folkfesten riktigt spirade i luften trots att himlen stundtals öppnade sig och bjöd på rejäla duschar. Nu tror jag inte studenterna brydde sig så där väldans mycket om vätan. Mer trist och något besvärligt var det för oss besökare och gäster fast egentligen…. lite vatten är väl inte någon katastrof. Bara lite blött och kallt…

Lagom till vi skulle sätta oss till bords och inta festmåltiden sprack himlen upp i ljuv blå nyans och solen visade sig så där alldeles perfekt och underbart den bara kan.

151

Och studenten Julia strålade av lycka och vi tackar henne och familjen för en fantastisk dag som vi fick äran att vara med och fira.

HELGBILDEN

8 tankar om “Helgbilden

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s