Vi fann det till sist…

59

Vi har nu följt serien Jordskott som ikväll visade det sista??? avsnittet. Serien som är inspelad i och omkring Sala har varit både spännande och klurig. Något direkt slut och uppklarnande vet jag inte om det nu blev utan mer att den lämnar en del frågetecken till en andra säsong… Om det nu blir det vet jag inte men det känns liksom öppet för det. Vi har under dom här veckorna sedan seriestarten, sökt efter platsen där flickan Josefine försvann, det gamla kalkbrottet, och efter lite research av sambon fann vi platsen. I lördags tog vi kameror och kaffeväskan och begav oss av till Sala.

52

Platsen är vacker och spännande med viss smolk i bägaren… Allt skräp som flöt omkring i vattnet. Plastflaskor, plastdunkar, plastpåsar och annat skräp. Ja, till och med en gammal brandsläckare låg där ute och guppade. DET är vansinnigt trist. Tänk så mycket vackrare och trevligare det skulle vara om alla tog med sig skräpet hem. 

54

55

56

57

Det var gott om fågelkvitter runt kalkbrottet och en och annan tog sig ett dopp i det stilla vattnet. Vi valde dom mer torra delarna och vandrade runt området med våra kameror. 
58Platsen där den lilla flickan satt i första avsnittet… platsen där hon försvann är den på bilden nedan. Känns den igen… ? Nördiga som vi är 😉 gick vi omkring och funderade vilken vinkel dom filmat och om vi verkligen var på rätt plats. Men det är klart vi var 🙂

53

965@70

Bilden ovan är lånad från Expressen. Visst är det platsen vi letat efter och till sist fann 🙂

Our World Tuesday

Outdoor Wednesday

19 tankar om “Vi fann det till sist…

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s