Fynd i skogen

130

I helgen, under vår vandring i skogen, fann vi en liten liten bäck. Om det egentligen var en bäck vet jag inte men lite vatten var det åtminstone. Och vid en viss vinkel så speglade sig solen så vackert och lyste upp dom bruna trädstammarna och barren som gav en vacker spegling i vattnet. Små små krusningar av vinden syntes av och till på ytan. Något liv gick inte att finna men vackra grenar och kvistar, täckta av snö och is och som så fint gav en perfekt spegling. När man står så där och blir häpen och tagen så försvinner tid och rum. Så även mina totalt dyngsura och nedkylda stackars tår. Just där och då glömde jag bort att känna efter men så fort man kommer ur den här magiska transen så kom den icke så angenäma känslan tillbaka av nedkylda dyngsura tår. Väldigt oskönt men vad gör man inte för att få den där magiska bilden. Jo, då står man ut. 

129

Stod ut gjorde vi ett tag till eftersom vädret blev så fantastiskt och minneskortet ännu gapade rätt tomt. Vi fortsatte vår vandring på jakt efter ytterligare spännande fotoobjekt.

131

Bilderna här ovan är några resultat men som ni säkert ser så är dom redigerade en hel del. Jag var ute efter den lite mer abstrakta och konstnärliga bilden när jag fotade dom små grenarna i vattnet. För redan där hade jag en bild av hur jag ville ha dom. Orginalen är inte så tokiga dom heller men ibland vill jag ge det där lilla extra. Hur man tolkar och gillar är ju sen individuellt.

Nu ser jag fram emot ännu fler fotorundor. Till sist några kloka ord från Nalle Puh.

”När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.” – Nalle Puh

NF Digital Art Meme

Outdoor Wednesday

23 thoughts on “Fynd i skogen

  1. You made some beautiful photos …. I looked for a long time and wish I knew how you did the top one… Looks magical. But I’m sure your poor cold feet did not feel the magic !

    Winnie the Pooh is a great philosopher … )))!

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s