Helgen

49

50

Helgen har bestått av en del utevistelse. Björnön är en populär plats att besöka om man vill vandra, skida, åka pulka eller skrinna ute på isen. Vi tog med stjärtlappar, kameror och matsäck och tillbringade en del av lördagen ute i februarisolen. Resterande delen av dagen hjälpte vi tjejerna att starta upp en egen blogg. Det är riktigt kul och där kan jag komma med lite tips efter många år i bloggvärlden. Mellokvällen blev inte långvarig. Inledningsvis riktigt positiv start men när det första s.k mellansnacket satte fart av någon flicka som fått i uppdrag att vara rolig…. då gav jag upp… PINSAMT!!!

51

Idag åkte jag med min syster och tände ljus på mammas grav. 5 månader har gått och det känns fortfarande väldigt svårt att ta in och förstå. På vägen hem tog vi vägen förbi pappa och drack kaffe. En sån där alldeles lagom helg =)

HELGBILDEN

10 thoughts on “Helgen

  1. Sköna bilder och den första bilden är så häftig. Det är alltid jobbigt och alltid minns vi våra nära och kära, men förhoppningsvis är det mest bara med glädje du minns henne inom en tid, även om den är olika långa för oss alla och stunder av tårar även återkommer och hur vi bearbetar vår sorg. Ha det gott.

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s