Så här ser det ut där jag är (var igår)

20

21

22

Sambon och jag tog oss ut på årets första fotoutflykt utan några egentliga mål. Vi ”researchade” inte så där jättemycket den här gången utan begav oss iväg för att hitta nya pärlor att återvända till för att fota. Vi styrde bilen lite norrut och svängde av vid Ramnäs. Den utlovade växlande sol-och moln-väderleken uteblev… blev enbart gråa-moln-väderlek med snålblåst och ishalka.

Efter en stunds bilfärd hamnade vi i Ängelsberg och Engelsbergs bruk. Det blev vårt första stopp med fotorunda och fika men dom bilderna visar jag en annan gång. Vi fortsatte längs vägen och hamnade i en del av det som återstår efter den stora branden här i Västmanland. Det kändes enormt och ÄR enormt men då är det här området bara en bråkdel av den yta där branden härjade. Några mindre smala, svajande, svarta träd står kvar. Andra svarta träd ligger avverkade i stora högar efter vägen. STOPP och förbudsskyltar står längs infarterna och hela området känns så fruktansvärt öde, så tomt.

Det här blir mitt första bidrag i årets första

FOTOTRISS

Ha en riktigt skön söndag =)

Annonser

13 thoughts on “Så här ser det ut där jag är (var igår)

  1. Mycket snö om man jämför där jag bor Ödsligt efter branden men u så vet man varför det hände efter ha läst texten .Snygg trissat & fina bilder tagit .Önskar en fortsatt trevlig söndag

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s