På väg…

141

är jag….  På väg att pröva mina nya vingar… Snart väntar nämligen nya äventyr.

Jag slutar min anställning på landstinget efter 29 år i början av juni och under sommaren kommer jag att jobba som bemanningssköterska för att sen när sommaren övergår till höst få vara med om något nytt och spännande. Fick det absolut oväntade och makalöst roliga beskedet igår så jag går på moln och känner mig superinspirerad och superengagerad för vad som komma skall. 

140

På väg…

hem, tillbaka till Lincoln i England var mina underbara svärföräldrar igår efter att ha varit hos oss under en veckas tid. Judy och Dave är två helt underbara personer jag är så tacksam att ha i mitt liv. Så fyllda av värme och kärlek och massor av omtanke. Nu har dom åkt hem och det känns väldigt tomt men vi hoppas kunna ses snart igen.

Tyvärr visade sig vädret från sin allra värsta sida med snö i maj vilket ju inte hör till det vanligaste vårvädret fastän att det ju förekommer ibland. Hade hoppats på att Sverige visat sig från sin allra vackraste sida med ljuva vårdagar som vi skulle kunnat tillbringa i trädgården men nu ville det sig inte riktigt så. Dock var dom ute och grejade lite ändå men kylan är inte alls rolig när man ska hålla på i rabatter och fixa…

142

På väg…

är jag snart igen… På väg till underbara dottern min i Göteborg. Vi ska mysa och fira hennes 21-årsdag. Gå ut och äta tillsammans med hennes fina vän. Undrar just om dom tänker skicka hem lilla mamma för att sen gå vidare ut på krogen….  jag lär nog bli stoppad i dörren pga för hög ålder… PRO har nog sin egen träffpunkt 😉 Eller hur var det nu förresten… Kommer ihåg en gång för några år sedan när jag följde med dottern till vårdcentralen där en äldre sköterska frågade dottern om hon hade kompisen med sig 😉 😉 Tja…. DET var härligt att få en sån komplimang! Om dottern sen tyckte det var lika roligt är jag inte så säker på!!! Så jag kanske är välkommen på krogen jag också 😉 (Fast jag föredrar nog att åka hem efter middagen, utelivet är inget för mig!)

Trevlig helg allesamman. 

tjing pling

Annonser

2 thoughts on “På väg…

 1. Bedårande bilder på fjärilar och mycket spännande text… 29 år i arbetet, ojojoj, jag trodde att du är för ung för att jobba sååå läänge 😉 Lycka till med nya äventyr!
  Ja, tiden går snabbt.
  Varma hälsningar
  Halina
  och tack så mycket för fina ord hos mig 🙂

  Gilla

 2. Önskar dig lycka till med din nya tjänst Susanne…
  Skönt att få luft under vingarna och flyga vidare, precis som fjärilen.

  Vh

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s