Skapat av människan

124

125

 Ett härligt utflyktsmål med övernattningsmöjligheter är Kolarbyn strax utanför Skinnskatteberg. Där kan du leva riktigt primitivt och skaffa dig en portion historisk kunskap. Kolarbyn ligger vid en porlande bäck och nära en sjö och omges av vacker skog. Och här kan jag lova att mycket är skapat av människan.

Fredagstema – Människoskapelser

12 thoughts on “Skapat av människan

 1. Underbara bilder på en fantastisk miljö!
  Min kamera har mycket färger redan från början men jag lägger på lite mer kontrast och det höjer färgmättnaden men det är det enda jag gör (förutom att skärpa bilden men det har ju inget med färgerna att göra)! Tack snälla för din snälla kommentar! Jag blev så jätteglad och den träffade rätt i hjärtat en dag som denna som för min del är lite tung!

  Kram och trevlig helg!

  Gilla

 2. Tänk att kolmila har jag upplevt som barn för det gjorde min far, men han bodde under ”bar himmel” vid kolmilan när han bevakade den. Jag kommer ihåg/känner dofterna och jag har letat upp var i Sverige det finns kolmilor att besöka. Tack för detta tips!

  Gilla

 3. Hos dej är det alltid så fina foton!
  Ack ja, vi som jobbar inom vården…inte blir vi övertalade att stanna inte..vi är verkligen bara en pinne i schemat, eller vad man ska säga! Det har jag lärt mig under dessa år. Du är så modig som hoppar av landstingståget! Ska bli spännande att höra hur det är att jobba i kommunen! Bättre betalt i alla fall?!
  Må så gott och Lycka till!!!

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s