Välbehövlig andningspaus

Efter två oerhört hektiska nätter på jobbet, nätter där man med nöd och näppe hunnit med egna kroppsliga in- och uttag… med en morgon då jag halvdog i soffan till ljudet av OS-tävlingar och med plåtjobbande grabbar på utsidan så var eftermiddagsutflykten till Ängsö naturreservat med sambo, kaffe och kamera en fantastisk välbehövlig andningspaus. Det var det länge sen jag kände mig så slut som jag var i morse. Fötterna pulserade efter 10 timmars gående och stående och dom få hjärnceller som ännu var aktiva skrek efter sömn och vila…. Friskluft och sömn har gjort susen och jag känner mig nu som en ny människa.

Naturen andas vår om än att färgerna inte träder fram riktigt än men isen den knäpper och låter och långt bortifrån kunde man höra ljudet av is som gick i kras och med dova små efterföljande plask. Fåglarna kvittrar ännu lite försiktigt högt uppe i träden men dom kunde inte lockas ner av smarriga bullar… Kanske är dom kräsna, kanske har dom mat så att det täcker deras dagliga behov. 

Kameran gick varm under våra timmar på klipporna och kaffet smakade alldeles så smaskigt som det alltid gör utomhus. Dock fick vi ge oss när skymningen tog över och fingrarna frusit till is men oj så det smakade på fler utflykter. Bara vädret passar så ger vi oss av. Bilderna blev många och några vill jag visa er här.

51

50

49

46

47

45

44

48

Tjo och Hej, tack för mej =)

Our World Tuesday

Outdoor Wednesday

Nature Notes

Annonser

8 thoughts on “Välbehövlig andningspaus

  1. Välkommen till Nature Notes. Jag är glad att ha dig länka i. Vi behöver alla en paus och naturen är bäst på att återuppleva stress. Härliga bilder och jag har haft tittar de schweiziska idrottare vid OS .. Michelle från Nature Notes .. google translate
    Welcome to Nature Notes. I am happy to have you link in. We all need a breather and nature is the best at reliving stress. Lovely photos and I have enjoyed watching the Swiss athletes at the Olympics.. Michelle from Nature Notes.

    Gilla

  2. Ping: Nature Notes (#249)~Gardens are a form of autobiography. ~Sydney Eddison, | ~RAMBLING WOODS~

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s