Inflytt

2372983264Foto ovan: Kent Hallgren, Göteborgs-posten, klicka på bilden för att läsa artikeln =)

Ja, så här såg det ut på dotterns inflyttningsdag. Det var städ och flytt från tidig morgon till sena spöktimmen. SGS bjöd på semlor, dricka, kaffe och annat smaskens denna inflyttningsdag och dottern fick 3 kassar med små presenter och erbjudanden från omgivande företag och butiker från det närliggande området. SGS-personalen var verkligen supertrevliga och första intrycket var riktigt positivt. Dessutom blev det ett litet reportage i Göteborgs-Posten om svårigheterna att få studentboende och SOM hon har väntat. Här kan ni se hur himmelens fint hon fått det:

25

31

30

33

32

26

29

27

28

Utsikten är inte fy skam den heller men så länge det inte är annat än grått och tråkigt så kan man inte riktigt njuta av det som finns där utanför.

34

Och med risk för att vara tjatig så tänker jag faktiskt gilla det här lite extra idag. Gilla att dottern nu har en egen lya och kan koncentrera sig på skola och jobb. Och jag tycker att det här passar alldeles utmärkt till dagens 

I Like

Pst… en liten, eller faktiskt väldigt stor och betydelsefull detalj saknas i artikeln… Det var faktiskt en till person med och flyttade och stod för det mesta denna helg, sambon Gary som inte kom med i artikeln…. En betydelsefull person som ställer upp i vått och torrt ❤

Annonser

8 thoughts on “Inflytt

  1. Wow, så snyggt hon fått det. Gillar särskilt skorna på hyllan över skrivbordet. Med så snygga skor är det ju kul att de får visas upp även när de inte används!

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s