Shit vad det small

1 2 3 4och Shit, vad tiden springer iväg… för nu är det nytt år, igen.

OCH som alla andra år så springer jag runt i december och förbereder jul och klappar och upprepar mantrat att ”julen kommer oavsett och VIPS, så är den förbi” och visst sjutton var det väl likadant den här gången också. Jul och nyårshelgen som gått i familjens tecken med mys och lugna avkopplande stunder i sällskap av nära och kära har verkligen svischat förbi. Visserligen har det varit en hel del jobb för min del men förutom det så har det varit mys, precis som jag vill ha det. Nyårsaftonen som egentligen var planerat för middagsgäster blev istället en kväll i pyjamas och myssockor, grillat, bingo och Wii-spel med sambo och Matilda, sambons minsta tös. Självaste tolvslaget tillbringades med ivrigt springande från sida till sida av huset för att se alla fyrverkerier och med i famnen fanns stativet riggat med kameran för att testa fyrverkerifoto. Provade olika inställningar efter att ha läst tips på fotosidor och konstaterade att ett annat år ska vi stå beredda på en hög punkt med utsikt över vår stad och fånga ljusskådespelet. Vi var så inne i vårt fotande, med fingret på avtryckaren…  att vi missade att kramas på själva tolvslaget men det går ju bra att kramas lite senare. Kramas kan vi göra följande 365 dagar och då önska varandra en god fortsättning på året 😉

Hoppas att alla ni haft en bra jul och nyår och ser fram emot nya utmaningar. Jag och sambon har antagit oss utmaningen att presentera 365 bilder på olika teman under 2014. Dessa bidrag kan ni se på vår andra blogg, länk högst upp till höger.

Så… see you soon. Tjingeling!

Annonser

5 thoughts on “Shit vad det small

 1. Vilka härliga bilder! Haha känner igen det där springandet och fotandet, därför var kameror förbjudna för oss detta nyårsfirande 😉
  Pyjamasstyle låter jättemysigt, skönt att kunna slappna av och bara va’. Utmaningen låter väldigt roligt, kikar definitivt på er gemensamma sida. Fina foton är alltid trevligt att titta på.
  Ha en fin fredag! Kram

  Gilla

 2. Pang poff! Skönt med lugnt nyårsfirande, ibland duger det så bra att bara vara.
  Har kikat mera på dina Kap Verde-bilder. Det blåprickiga huset är helt i min smak! Härligt galet!
  Och vad kul att du/ni ska fota 365 – två goda vänner till mig som håller i utmaningen nu. Får se hur mycket jag orkar kika på.

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s