I Like

253Kan inte annat än gilla, ja faktiskt stormgilla, vår alldeles fantastiska semestervecka på ön Sal i Kap Verde. En vecka fylld av sol, bad, lata dagar och flera fotorundor. En vecka fylld av spännande och annorlunda upplevelser och möten vi tar med oss i våra minnen, både på bild i datorn och i våra innersta minnesceller.

Nu finns det ju förstås inte så där fantastiskt mycket att göra på denna karga ö men väl så att vi känner oss nöjda och för den intresserade är platsen perfekt om man endast önskar sol, värme och ”inte-göra-något-alls” dagar utan att riskera att få menyn uppslagen på svenska av kyparen 😉 (vilket händer allt för ofta på andra turistorter), för här talas det enbart portugisiska och lite lite engelska. 

Jag kommer att visa en del bilder från vår semester så snart jag kan men börjar med den här bilden som är fotad under den dagen vi hyrde bil och gav oss ut på eget äventyr. Målningen sitter på en vägg i byn Palmeira.

Torsdagstema – I Like

8 thoughts on “I Like

 1. Låter som en perfekt plats att besöka för lata dagar och spännande fotorundor. Tur att man har kameran och kan föreviga iallafall en del av allt det där man hinner uppleva. Ser fram emot fler bilder från denna för mig okända ö 🙂

  Gilla

 2. Låter fantastiskt, men tyvärr inget resmål för mig som inte tål vare sig sol eller värme… Inte heller klarar jag av att bara vara, jag vill ha utflykter och nya vyer, har svårt att stanna på ett och samma ställe för länge…

  Gilla

 3. Skönt att slippa svenskan när man reser på dylika platser det håller jag med dig om, det ska ju kännas att man är på semester ! Härlig bild och förresten i bloggarna tidigare också , skönt att skåda o tack för tipset om friluftsmusee´t !
  Ha det gott o hälsa guuben !!

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s