Smultronställe

Smultronställen finns det många av… Jag har flera  =)

Ett smultronställe är en plats jag gärna återvänder till. En plats som förgyller och som betyder något. Min första tanke på val av smultronställe var en plats i naturen… T ex vid vattnet, i skogen, på ängen eller i kohagen….. Men tanken min breddades och valet kom på en något mer ”stenhård plats”… Även smultron kan vara hårda men ändå söta och goda 😉

Jag hittade i somras ett underbart och spännande smultronställe jag vet att jag får besöka igen. Besöka och njuta av tillvaron och andas in den spännande miljön. Spännande, mäktig, överväldigande och samtidigt mycket rogivande.

Platsen är Katedralen i Lincoln, England. En enorm byggnad som färdigställdes på 1300-talet och är delvis byggd i romansk stil och delvis i gotisk stil. Mina trissbilder är följande:

123

124

119

Ett annat smultronställe värt flera besök tror jag att Prag är. Har aldrig varit där men skulle mer än gärna packa hela fotoryggan och sambon och bege mig dit en weekend =) med Ving.

Och är ni nyfikna på andra smultronställen klickar ni in hos FotoTriss som firar 5-årsjubileum. STORT GRATTIS säger jag till Helena och FotoTriss!!!

Tjopp Tjopp

7 thoughts on “Smultronställe

  1. JAAA! Du vill till Prag – det är helt bedårande obeskrivligt underbart! Jag ska samla mig till mitt reseinlägg därifrån, men jag är fortfarande helt tagen av staden. Måste åter!

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s