Känner mig allt lite mossig….

352

och vansinnigt blek och i ett extremt behov av sol på mitt skinn. Visst skiner solen men DET ÄR JU SÅ KALLT! Tar ju inte gärna av mig plaggen för att blotta mitt bleka skinn….. Inte så länge termometern knappt kommer över noll!!

Vaktmästaren kom in på jobbet igår morse och frågade om jag tagit med mig långkalsongerna???? -9 grader!!! Fy attan så kallt. Ja, åtminstone nu i April när man vill ha vårsol och värme. Då känns -9 extremt kallt. Och snön ligger ännu kvar fläckvis vilket jag visat med mina myrbilder. Vid samma tillfälle hittade jag dock små små mossiga plättar, belysta av solens strålar och där föll jag pladask. Ner på mage och på knä och än en gång med näsan i backen och ögonen stirrandes in i kameran. Med ändan upp i vädret förflyttade jag mig och sökte olika solvinklar och skapade små minivärldar liknande små eldhärdar. Eller vad tycker ni det ser ut som? Ja, förutom mossa då…. 😉

351

350

349

353

Foto: Tamron makro + mellanring. Alla bilder i original.

NF Blo-Ma

Around the World

Outdoor Wednesday

8 tankar om “Känner mig allt lite mossig….

  1. Lekre makroer …. det er visst flere som trenger sol – meg inkludert! Lekre bildene under også. Maut på snø er ikke så vanlig å se!

    Fortsatt fin uke!

    Gilla

  2. Vad härligt att se lite vackra varma och sköna bilder. Mer sånt vill vi ha. Nu säger de i alla fall att de ser värmen på väg hit. Lite hopp finns det nog.
    Kram Camilla

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s