Veckans Bild 8

288Vädret under veckan som gått har mestadels varit grått. Någon fototur utomhus har det inte blivit men väl några bilder från mitt hem. T ex på den här orkidén som jag köpte när jag flyttade in i min lägenhet för ganska precis ett år sedan. Och den har stått i full blom sedan dess. Det kommer nya blomstänglar hela tiden och det är SÅ fantastiskt att äntligen lyckas med den här växtarten. 

Mitt hem ja…. Ja det har nu i helgen utökats med 2 nya familjemedlemmar. Eller mer exakt 2+2…. och det känns alldeles fantastiskt och framtiden känns härligt spännande.

Tjo och Hej, från lilla mig!

Helgbilden

I Heart Macro

Macro Monday

Annonser

8 thoughts on “Veckans Bild 8

 1. Orkidéer är underbara när de blommar! Du har tydligen en som trivs riktigt bra och blommar rikligt. Den är dessutom vacker! Jag har ganska många och den här årstiden får jag lön för mödan då de blommar nästan samtidigt! En har inte blommat på sju år, men nu är den igång igen! Då blir man glad!

  Gilla

 2. En av de vackraste blommor som finns o dina (även nedan) är riktigt fina men så har du väl gröna fingrar också ? Glädjande att du haft en underbar lördag , själv klev jag runt bland is o klippor på västkusten , men det gick an det med . Ha det gott !

  Gilla

 3. Feels fantastic that my family and I have been welcomed into your lovely home <3<3
  As well as the 2+2, you remember i bought an archidé a few weeks back!!?? so i guess that means it's 2+2+1;) lets hope together we can also keep that one alive 😉
  I love you so much….thank you for welcoming ALL of my family into your home and life….together we are going to have the most amazing future!!!
  <3<3<3

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s