Ooops Hotell

224

Det här är ett annorlunda hotell som finns här i Västerås där Alla är skapade av konstnären Mikael Genberg. Hotell Hackspett och Hotell Utter Inn är andra udda boenden. Är du nyfiken kan du läsa mer här och här kan du läsa om Ooops historia.

Och hos Tisdagstema kan du skåda andra byggnader.

Annonser

20 thoughts on “Ooops Hotell

 1. Ja just ja, han är skoj han som skapat det där. Har sett hotellet i trädet inne i stan, verkar lite svåråtkomligt för en stel människa som jag, det här är nog lättare 🙂

  Gilla

 2. Ooops vad kul att se den här kyligt vackra bilden Hotell Hackspett har jag passerat många gånger och skulle gärna sova där uppe i trädet men Ooops hade jag noll koll på.

  Gilla

 3. Helt fantastisk bild…den var som ett slag i magen på mig! Sååå vacker! Jag såg i kanten på bloggen att man skulle trycka på bilden för att få en större, mera rättvis bild (jag gör ALDRIG det för det är ett extra mustryck och det är inte bra för en musarm) så det tänkte jag att jag skulle göra denna gång med denna vackra. Men det var ingen skillnad storleksmässigt så jag blev lite besviken! :O(

  Ha en skön kväll!

  Gilla

  • Hallå!!! Jag har också sett att bilderna inte blir större men jag har bytt bloggmall så det är nog det som strular till det eller helt enkelt att jag inte fattat hur man ska göra. Nu har jag fått till det på några av dom senaste bilderna så nu blir det bättre. Tack för titten och din åsikt!!

   Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s