Vad ligger dig varmt om hjärtat

Så var det dags igen…

Fototriss anordnar den här veckan inte bara en fotoutmaning utan dessutom en tävling i samarbete med Ving.

Och temat är att fritt tolka följande: Vad ligger dig varmt om hjärtat.

Jag har valt min hemstad VÄSTERÅS. Staden jag föddes i för 28 år sedan (ljug… 46 ska det va). Här har jag bott och levt sen dagen jag öppnade mina gröna. Det är staden där jag har alla mina hjärtan, staden dit mitt nyvunna hjärta ska flytta inom snar framtid och dela resten av mitt liv i, VÅRT liv. Det är staden som gett mig många fantastiska minnen, staden där jag trivs i. Staden som har Mälaren som granne och ger oss alla möjligheter att vinter som sommar njuta av det vackra, till fots eller på medar, till sjöss eller på land…

217

218

219

MEN trots min kärlek till VÄSTERÅS finns en längtan att då och då byta miljö och uppleva nya saker. Och vad vore mer underbart än att få uppleva det tillsammans med mitt nyvunna hjärta, vår första resa tillsammans! 

Igår morse när jag efter mitt 10-timmars nattpass på Västerås sjukhus tog på mig istidsmunderingen och vandrade längs Mälarens istäckta vatten i -21°C kyla och med kameran i hand… Ja då fanns en dröm om att resa till ett varmare land. På semester alltså och hur det än är så ”Borta bra men hemma bäst”

Med Ving till Greekland

Fototriss

60 tankar om “Vad ligger dig varmt om hjärtat

 1. Absolutely stunning pictures Susanne!!
  The 23rd on February, the day i take my bags, sit in the car, and drive towards Västerås, my new home together with the most amazing, loving girl in the world will be the best day of my life ❤
  We have so much to learn about eachother, and soon so much time to do that…but what could possibly be a better way to that than a week or two away from everything, enjoying the sun, sand, sea…together with YOU…longing!!!
  I love you endlessly beautiful Susanne.
  <3<3<3

  Gilla

 2. Mycket snyggt och så härligt att nån gillar stället där man bor – jag har också turen att få bo på ett bra ställe som jag verkligen älskar.
  Den sista bilden blir min favorit för den är otroligt bra.
  Ha en suverän vecka.

  Gilla

 3. Åh så underbart vackert. Förstår din kärlek till Västerås, en del av mitt hjärta tillhör också den staden. Du visar verkligen Västerås från sin allra bästa sida. Ha en skön vecka!

  Gilla

 4. Som om jag inte redan var överväldigad av dina vackra foton (andra bilden är för ljuvlig för ord) så blir jag dessutom alldeles mjuk imagen av ♥:s ord …

  Gilla

 5. Vintern är otroligt vacker och dina bilder speglar det! Tyvärr kan jag inte till fullo uppskatta vintern – gillar inte kyla alls! Trissen däremot uppskattar jag verkligen! 🙂

  Gilla

 6. Jag förstår det här med kärleken till staden där man fötts och vuxit upp. Man kan bo på andra orter, i andra länder eller världsdelar, men rötterna har jag bara på ett ställe, i Lovisa i södra Lovisa.
  Har besökt Västerås ett par gånger. Fina bilder du visar!

  Gilla

 7. Åh, vilka fantastiska bilder! Västerås är så vackert, halva min släkt kommer därifrån typ, en av mina trissbilder togs inte långt därifrån… i Hallstahammar. 🙂 Älskar din triss, färgerna, texten, rubbet!

  Gilla

 8. Det är inte ofta man ser denna vackra sida när det är vinter i Västerås. Men den här vintern har man fått det, speciellt den sista veckan med iskylan 🙂 Du har fångat ett vackert ljus och har en fin färgsättning i bilderna.

  Gilla

 9. Ett jättegrattis till dig Susanne! Du har vunnit tävlingen i Fototriss och har alltså vunnit ett presentkort hos Ving, värt 3.000 kronor!

  Om du mailar mig på fototriss(at)gmail.com så kommer jag maila dig mer information om vinsten.

  Grattiskramar från Helena

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s