Veckans bild 1

181

Årets första vecka har tillbringats i Falun. Begav mig dit efter ett fåtal timmars sömn i måndags, nyårsafton, efter att ha jobbat hela helgen. Lilla sonen var med mig och vi hade laddat bilen med Coca Cola och godis för att hålla oss vakna. Eller mer exakt… jag var tvungen att hålla mig vaken för vem skulle annars köra… Tänk så skönt när alla barnen har körkort =) YES!!!

Veckan har varit härlig med  inomhusaktiviteter i form av Wii-turneringar med barnen och badminton på Lugnet. ( Jisses vilken träningsvärk det gav…. Dax att börja träna kanske?? ) Vi har haft filmmys hemma hos Gary och ”kafferep” med fina väninnan efter att vi släppt av barnen på badhuset i Borlänge. Vi har firat Gary med ett besök på puben men vi har även haft sköna välförtjänta slappardagar.

En dag tog vi oss ut i det underbara vintervädret. Ut till Roxnäs Udde vid sjön Runn i Falun. Många tog sig fram på den plogade banan på isen med skridskor. Vi nöjde oss med att gå till fots på sidan av och njuta av väder och natur. Kameran var så klart med och därav veckans bildval.

Ha det gott alla!!!

Helgbilden

Årets Första

Måndagstema

Annonser

18 thoughts on “Veckans bild 1

 1. Thank you Sussi for an incredible week!!
  You light up every day with your vibrant personality, to have you and your wonderful loving son here in Falun on what started off as a very difficult week means so much to me ❤
  Time for eachother, time for the children, time for friends, and time to just enjoy everything that a free week has to offer.
  I feel so happy and honoured to have you, your family, and your friends in my life now.
  Soon time for a new fantastic episode in my life…in OUR life together…and with you, your family and friends, i just know that it'll be an episode filled with love, happiness, and a life long adventure.
  Thank you for being there for me…thank you for making my life complete!!
  Love you <3<3<3

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s