Nu blickar vi framåt….

på många sätt….

Lilla sonen har spelat sin sista fotbollscup med  Barkarö SK P-00. Laget som tyvärr tappat många spelare genom åren klarar inte att fylla ett helt lag framöver och kommer nu att slås ihop med ett lag inne i stan. Lilla sonen Rasmus väljer att inte följa med sina lagkamrater utan väljer ett helt annat lag. Så… en ny klubb väntar, nya lagkamrater, nya ledare, nya föräldrar och säkert mycket annat nytt också. Lilla sonen ser positivt på det här och så länge han känner sig nöjd och motiverad så känner jag likadant.

Helgen som passerade tillbringades på Värmdövallen, där vi fick heja fram våra grabbar i dagarna 2 och totalt 6 matcher i ett riktigt kallt höstrusk. Regn, blåst och kyla varvades med en sol som stundvis kikade fram och värmde våra frusna händer och fötter.

Lilla sonen agerade målvakt och skötte sig exemplariskt tillsammans med alla andra lagkamrater som gjorde den stora prestationen att vinna tredjepris!!! och detta bland alla Stockholmslag som säkerligen har många många spelare att välja bland och säkert även flera lag. Våra grabbar är 10 totalt och för att klara skador och ork så lånade vi in några spelare från annan klubb. Jag tycker att deras prestation var fantastisk.

Många härliga minnen bär vi med oss från dessa år i Barkarö SK. Och som fotbollsmamma tackar jag grabbarna och tränarna för fantastiska upplevelser och nervkittlande stunder. För det är riktigt häftigt att få vara med så här i periferin och uppleva allt detta.

Det är på flera sätt jag blickar framåt…..

Jag njuter och ser enbart positivt på min framtid.

Our World Tuesday

Outdoor Wednesday

Annonser

6 thoughts on “Nu blickar vi framåt….

 1. Pust…skönt att fotbollstiden är över…ja alla aktiviteter för den delen som barnen höll på med. Visst var det roligt, men gu va man flängde fram och tillbaka. Nu är barnen så stora så de tar hand om det själv. Det enda vi har kvar är dotterns trumlektioner…men nu har vi även 2 grabbar med körkort som man kan muta så de kan ta den körningen 😉
  Men som du skriver…det behövs lite förändring för oss alla, även om de ibland kan vara små.

  Gilla

  • Ja var sak har sin tid. Och desto äldre barnen blir desto mindre delaktig blir man i form av just skjuts och sånt. Sen är det himmelens kul att vara delaktig på andra sätt men då blir det mer valfritt =) Ha det gott!!

   Gilla

 2. Really nice combinaton of Pictures!
  Even following the boys performance via sms and internet it was so exciting…what an achievement and show of character to travel to Stockholm and take home 3rd place against all those strong home teams!!
  That Rasmus has taken his time and decided what HE wants to do…follow HIS heart is going to make it the right decision for him…i can only wish him luck in his new team with his new team mates!

  So many thing for me to look forward to just now as well…
  Sometimes decisions have to be made but some of them are so easy…when something feels so right…

  Everything looks positive and bright when i look forward…
  A future filled with new adventures, and love and happiness with a beautiful girl x
  ❤ ❤ ❤

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s