Höst i luften

Ja visst är hösten här. Inte bara för att första höstmånaden kommit utan för att det känns i luften.

Dom soliga dagarna fylls av kylig klar luft efter morgondimma och fukt. Skolorna är i full gång, åkrarna skördas och förbereds för nästa års växtlighet och tankar på julen tränger sig in i kalendern, oavsett om jag vill det eller ej…. För planeringen på jobbet sträcker sig in i januari 2013.

Som jag skrev i det förra inlägget blev det ett spontanbesök på Anundshög idag och kameran fylldes av nya bilder som jag här tänker visa er… Dock inte alla utan några få utvalda. Nu ser jag fram emot trädens färgskiftningar och nya fotorundor. Jag ser fram emot en ljus höst, en ljus vinter….. Ett ljus som tänts inom mig och som får mig att må så bra.

Visset är vackert! Ja, det tycker jag…. Visset men ståtligt står det kvar och vajar i vinden, visset står det kvar och sträcker sig upp i snön. Naturen är stark och så även jag….

Lyckan blev komplett när jag fick se dessa vackra vallmoblommor precis bredvid parkeringen. Vallmo jag hoppats kunna fota under sommaren men som jag inte träffat på, förrän idag…. därför tänker jag njuta extra mycket av den fantastiska blomman.

Slutligen några vackra underbara ord från boken Livet av Paulo Coelho.

”När man färdas mot ett mål är det viktigt att vara uppmärksam på vägen. Det är vägen som visar oss det bästa sättet att komma fram, och den berikar oss medan vi går.” (Pilgrimsresan)

Annonser

22 thoughts on “Höst i luften

 1. Beautiful words and beautiful captures!!
  Like you, i feel that there is a certain light that is going to burn bright, inside and out, giving warmth and joy throughout the autumn…winter…and beyond…
  Cultivate it…tend to it…treasure it…let it flourish…let it grow….
  ….in time it will become an eternal shining star…your own ‘eternal flame’
  <3<3<3

  Gilla

 2. Love your pics -especially the one with the bales of hay! Reminds me on one of van Gogh’s paintings. The things you choose to capture reminds me of hubby (husband) -I’ll have to tell him to photograph more! Have a great weekend!
  (am writing from my artblog, but my main blog is as Emille on Artistique)

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s