Det finns en mening…

Jag har tron på att allt har en mening. Kan förstå att alla inte håller med mig för vad är det för mening att t ex förlora ett barn?? Ja, det vet jag inte och där kan jag absolut hålla med men i mångt och mycket så tror jag ändå på ödet, slumpen osv.

Likväl fick jag några ord av en klok människa för många år sen och dom etsade sig fast inuti mig och dom orden tror jag på.

”Du kommer gå stärkt ur det här… det kommer alltid något positivt även om det känns tungt just idag…” Och visst är det så. Han som sa det är min familjeläkare sen många många år och han är en stor idol för mig.

Och just idag, just nu …är jag lycklig, mer än jag varit på mycket mycket länge……. Jag mår bra och ser ljust på framtiden. Nu vill jag stoppa tiden och bara stanna upp och låta det kvarstå. För även jag förstår att det kommer en vardag…. Min bild är en tolkning av mig, just idag, just nu.

12 tankar om “Det finns en mening…

  1. Such wise and beautiful words!
    But don’t stop time today…enjoy today and move on, who knows, tomorrow could be even better….
    Amazing pictures, a great eye you have and wonderful composition:)

    Gilla

  2. Klart att det finns en mening med allt här i livet..
    Fast det kan i bland vara svårt att förstå.
    OJ,OJ vilka underbara bilder du tar, önskade att jag var lika duktig som du, du inspirerar mig med dina bilder Susanne. TACK för det..
    Kram till dig // Nettan

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.