Vem stal min energi??

Orkar inget annat än att ligga i hängmattan och fundera var den är… energin alltså.

Den blev stulen och verkar inte komma tillbaks. Har inte ork till något alls. Inte ens att kika runt hos mina fantastiska bloggvänner och absolut ingen ork alls till att göra någon nytta. Försöker ta mig in till fantastiska Marie-Louise som skriver så mycket klokt och som har så många bra tips. Men orken räcker inte ens till det…

Vad var det som hände egentligen….

Annonser

4 thoughts on “Vem stal min energi??

 1. Vännen, då är det så det ska vara nu. Vila och låt dig bara vara. Energin kommer tillbaka när det är dags. Hade jag en hängmatta, skulle jag ligga där hela dagarna. Så njut och Andas! Tack för att du uppskattar mina ord. kram till dig du fina.

  Gilla

 2. Jag ska säga det samma…misstänker att vi är ungefär samma årskull (man ska inte fråga en kvinna om dess ålder)…jag är född – 67. Men nattarbetet tar ut sin rätt…tror aldrig att jag har varit så trött en semester som denna. T o m så att tankarna har funderat….sluta jobba natt. Men ska jag fortsätta jobba inom vården, så är det natt…annars så kan jag göra något annat. Tankarna har även varit att omskola mig till något helt annat…men vad, jag kan inget annat.? ska jobba MINST 20 år till. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor.
  Alla har vi våra drömmar…kanske det är dags att sätta dom till verks.?
  Jag har mina drömmar…du har säkert dina…
  Men man ska våga att förverkliga dem….jag har börjat…snart utställning av bilder 😉 Man måste våga att starta småskaligt….

  Vh

  Gilla

 3. Stackars dig men allt ändrar sig ska du veta det tar bara lite olika lång tid !
  Tycker jag blir trött bara av att titta på den underbara bilden av hängmattan , man vill hoppa in i bilden o bara slappa he he !

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s