Way to go…

Nu väntar skolavslutning, student och examen. Många behöver välja vilken väg dom ska gå och vägen är inte alltid spikrak. Vi kan behöva gå omvägar, backa en bit, börja om… men vad gör det? Livet är långt och vi kan börja om och välja en annan väg eller ibland flera olika vägar.

Att vara 19 år med studentmössan på svaj och njuter av glädjefyllda dagar, det är en härlig tid i livet. Tiden som följer när vardagen kallar kan vara lika härlig men även lika tuff. Att redan nu bestämma vad man vill med livet är inte enkelt just som man själv upplever att livet leker. Men oavsett hur vi väljer så går det att ändra sig genom åren.

Så till alla studenter säger jag bara NJUT av dagarna och lev livet.

Outdoor wednesday

please, click to enlarge and use the translation if you need =)

Annonser

4 thoughts on “Way to go…

  1. Det känns skönt att min studentpåg förr denna gång även han inte väljer att trampa i pappas fotspår 😉 ”Barnen” väljer sina egna vägar och som förälder kan man bara ge dem en liten försiktig knuff ibland så de inte kommer alldeles för långt bort från stigen. Får hoppas att alla ungdomar får en trevlig dag…och för oss föräldrar som ska hålla i studenten har tur med vädrets gudar…inga regndanser här heller…
    Som tur är har både du och jag en studenterfarenhet sedan tidigare, så vi vet vad som gäller i planeringarna….är långledig nu och känner mig faktiskt inte alls stressad inför den kommande dagen.

    Allt Gott…..

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s