Det finns nån mening med allt…

För 5½ år sedan satt jag på planet, på väg till en annan världsdel. En efterlängtad resa med familjen som vi sparat till länge. Vad jag inte då visste var att jag där skulle möta en fantastisk person som kom att bli en fantastisk vän. En vän jag kommer ha livet ut. En vän jag beundrar och uppskattar, en vänskap där jag kan få vara mig själv. En vän som lockar mig till skratt. På den andra världsdelen bodde vi på samma hotell, åt samma frukost och solade på samma strand, badade i samma hav, mötte samma människor.

Vi hamnade i samma bransch, min vän och jag… privatdetektiver. Vi tog upp jakt på alla äckliga skandinaviska gubbar som handlade med flickor som dom vore leksaker. Det var där, vi tillsammans, blev skitjobbiga och ”förstörde” deras handel. Men DET var det värt!!

Den vänskap vi fann var meningen i vårt framtida liv. För visst finns det någon mening med allt!!

Min vän och jag har hittat på mycket roligt sen dess och kommer hitta på mycket roligt framöver. Som nu i helgen, då jag lämnar den kära gurkstaden där vitsipporna står i full blom och balkongen är prydd av vackra blomster till rödfärgens och korvens stad där snön har fallit… MEN vad fasiken gör det för när vi ses så skiner alltid solen ändå!!! Snart ses vi min fantastiska vän, Ann-Sofie <3<3<3

Annonser

10 thoughts on “Det finns nån mening med allt…

    • Men vilket sammanträffande. Jag ska ev till Borlänge idag och se på när väninnans son spelar fotbollsmatch men inget klart än eftersom dom har fullt med snö!!! Ha det riktigt bra, kram=)

      Gilla

  1. Visst är det underbart att träffa nån sådär när och var man minst väntar det! Och vad bra att ni ställde till det för gubbarna, mycket bra! Äckelpäckel är vad dom är!
    Ha det bra och hoppas hon läser de fina orden du skriver om henne……….

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s