Vackra maj

Min absoluta favoritmånad har just börjat och nu ska jag försöka njuta allt jag bara kan och därmed också lämna allt negativt och alla negativa tankar bakom mig. Jag ska njuta av alla dom fantastiska vänner jag har och mina fantastiska barn.

2 thoughts on “Vackra maj

  1. Maj månad är en fantastisk månad…inte bara för att Matts kom till världen den här månaden 😉 utan även för att grönskan och livet börjar att spira. Har t o m lyckats att bränna mig rejält i solen för första gången det här året…axlarna och ryggen värker…men vad gör väl det…solen skiner och värmen värmer. Mycket ska göras och planeras inför stundande student nästa månad, men planerna ligger att komma ut i naturen i morgon med hunden och kameran, sen stundar 4:a nya arbetsnätter.

    Vh

    Gilla

    • Matts kom till världen i Maj när göken gol =) Liksom min dotter som firade sin 18-årsdag för ett år sedan, fredagen den 13:e, med att bryta armen…. Hon tar också studenten i juni så nu ska det skickas ut inbjudningskort och maten ska planeras. Vi får bråda dagar men tänk så minnesvärda!! Hoppas du kom ut och fotade en stund. Jag har avverkat 2 nätter nu och har ledigt till måndag, skönt!! Nu ville vädergudarna annat i helgen, såg jag på TV men jag hoppas dom får fel så jag kan fota lite ändå. Ha det gott =)

      Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s