Vad göra när solen försvann???

… hälsa på en vän med en fantastiskt vacker liten prinsessa, 1 månad gammal. Det kan man göra =)

Och dessutom hälsa på den övriga familjen som består av make och 2 vackra vovvar som gärna kommer fram och hälsar med blöta sträva pussar, ja vovvarna alltså…

Som tjejer i största allmänhet så blir det lätt en del prat. Ibland väldigt mycket och väldigt länge… Ja, då är det lätt att som åhörare bli lite trött…

Har man ingen trevlig familj att hälsa på kan man leta fotoobjekt inomhus. Objekt man säkerligen inte tänker på att fota men som blir riktigt spännande på bild. Lite abstrakt, lite mystiskt, till och med lite konstnärligt kanske… För smaken är ju som baken… delad och av olika tycke och smak. Konst för mig kanske inte är konst för dig. Men vad gör det en härlig dag som denna =)

Japp och så drar jag igen gardinen för idag men tänkte avsluta med ett citat:

”När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.” – Nalle Puh.

Annonser

4 thoughts on “Vad göra när solen försvann???

  1. Ja vad skulle man göra utan sina vänner.?
    Vänner som man kan anförtro sig till och dela trevliga stunder med…det är lika viktigt som att familjelivet med sina barn och respektive funkar…men kompisrelationer är oftast mindre komplicerade.
    Fick i dagarna kontakt med en gammal skolkamrat som jag inte har träffat på hur många år som helst. Han läste artikeln om mig i tidningen och kontaktade mig där efter…visade sig att han även var fotointresserad. Så nu har vi varit ute för första gången tillsammans på en fototur.

    Vh

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s