Disk-Ho-konst i gröna nyanser

Små unika skapelser som formar sig fritt i en helt vanlig diskho, i ett helt vanligt kök. Visst är det fantastiskt. Som små glasfigurer från ett glasbruk men som på ett mikro-ögonblick försvinner i samma sekund dom skapades. Jag säger det igen. Har du inte testat… Gör det!!!

Den sista lilla bilden för mina fantasitankar till en spåkula… eller vad tycker ni???

Annonser

14 thoughts on “Disk-Ho-konst i gröna nyanser

 1. Det är så underbart, jag måste bara lära mig inställningen på min nya kamera sedan ska jag sätta fart. 🙂 Min utmattning gör att jag har svårt att läsa och förstå text just nu. Men jag får ge det tid. Sitta bilden ger tankar till en spåkula, precis som du känner. Kram

  Gilla

 2. Jättefina bilder! Håller med om att den ena ser ut som en spåkula…men ännu häftigare – bild 2 tycker jag ser ut som ett litet foster.
  Jenny

  Gilla

 3. Visst är dem! Alla bilder blir så tråkiga nu, man vill ju ha vinter känslan! Fina 😀 Alltid kul med vatten bilder! Gillar dem med mycket ”bokeh” (eller va de heter?) längre ner i blått! WOW! Ska hämta ut den idag på posten, får kolla om de är nå o ha. Hoppas på bra tips med lite nytändning till idéer 🙂

  Gilla

 4. Hej,
  Snygga dropp bilder, har också blivit helt fast med vatten dropp bilder. Speciellt på vinter kvällar är det perfekt.Hur har du gjort med din bakgrund på de här fotona? Jag har haft bord dukar, handdukar och ibland färgranna servetter som bakgrund.
  Trevligt veckoslut!
  Mvh Karita

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s