100% Mysigt

Dottern och vår pålle Filura myser en varm sommardag. Äldsta sonen myser med sin lilla kusin och så myser jag och lilla sonen på en restaurang i Smögen.

Alla bilder redigerade i Photoshop CS5 med div filter och Dodge Tool.

Fler mysiga bilder hittar du hos Fototriss.

25 tankar om “100% Mysigt

  1. Japp…det är nu dags att ta fram arkivbilderna från det nu snart gångna året. Laddade in en rejäl bunke med dem igår som nu bläddras fram i den digitala fotoramen. Alla årets händelser, solnedgångar, färgglada blommor, solnedgångar, semesterbilder….listan kan göras lång.
    En trevlig 1:a advent….

    Gilla

  2. Hej Sussi, ett tag sedan. Jag ser att du myser av livet och det är härligt. Jag fick problem med min blogg, kunde inte lägga in inlägg. Efter mycket funderande så startade jag en ny blogg. Jag har länkat till den gamla därifrån så jag har kvar mina inlägg och bilder. Men annars är den ny. 🙂 Jag ser att ditt fotograferande utvecklas hela tiden. Underbara bilder…. Jag har lagt fotograferingen lite på hyllan ett tag.. jag fotograferar bara med mobilen just nu. Jag har målat en hel del i stället. Byter kreativform fram och åter… bara jag får vara kreativ så kan ombyte förnöja.
    Kram och ha det bra. Marie-Louise

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s