Energi-påfyllnings-dagar

Hemma, fylld av ljuv energi, fylld av övertygelse om rätt beslut över min framtid. En helg på SPA ger mycket för både kropp och själ.

Helgen har gått i njutningens tecken. En skön känsla att få styra över varje minut, varje sekund. Vi har fascinerats av den vackra natur hösten visar upp, fyllt skafferiet med fantastisk svamp, krypit omkring bland mossbeklädda stubbar och stenar, andats in ren och klar luft. Det är så fantastiskt.

Hjärnan har fått arbeta med kluriga frågor, nya för oss återkommande gäster. Kroppen och knoppen har knådats av flitig massös med riktigt starka nypor. (Har säkert blåmärken om jag ser efter… men det var det värt.) Ansiktet har fått sig en uppfräschande C-vitaminkur och magen är fylld av go´saker (Tack älskade syster för att du åt upp laxen…).

Helgens avslut blev så toppen det kan bli… Att få komma hem, känna doften av tända ljus och se mitt nystädade hem (Tack älskade dotter för din omtanke…) DET är fantastiskt.

Nu ska jag njuta och bevara SPA-känslan så länge jag kan… Visar snart upp mer ljuva bilder från min tidiga söndagspromenad när älvorna dansade på vattnet.

Macro Monday

Måndagstema

Annonser

10 thoughts on “Energi-påfyllnings-dagar

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s