Näpp, inte den här morgonen heller….


Nu har jag haft klockan på väckning 05:30 i flera dagar. Tanken att gå ut och fotografera morgonens soluppgång och daggvåta gräsmattor finns men var morgon så har jag antingen suttit fast i kudden eller så har himlen varit totalgrå och så även i morse. Men när jag väl kom upp något senare än tänkt… så fixade jag först klart stallet och sen väl hemma igen tog jag kamera och stativ och gick ut i trädgården. Luktärtorna som jag fotograferat ovan är en spännande växt. Visst är blommorna vackra med måste nog säga att dom gröna spröten är mer intressanta så det blev dom som kom på bild. Fotade även daggvåta grässtrån och andra blomblad och ett och annat spindelnät men det lägger jag in en annan dag, kanske redan imorgon…

NF Flowers

World Wide Friends

Och som vanligt så blir bilden till det bättre om du klickar på den och varför det är så… det vet jag inte!

9 tankar om “Näpp, inte den här morgonen heller….

  1. Hihi…där känner jag verkligen igen mig. Det där med att stiga upp tidigt för att fotografera har jag tänkt hur många ggr som helst men det är ju så sköööönt i sängen så jag orkar aldrig upp. Trots att jag annars är ganska pigg på morgnarna.
    Otroligt vackra bilder! Ja luktärter är verkligen fina, hela växten med doft och allt. En favorit!
    Jag får önska dig bättre lycka(eller karaktärsstyrka) en annan morgon 😉
    /Ninni

    Gilla

  2. Så inspirerande! Konstaterade idag att luktärtorna – kära fotoobjekt – snart blommat ut. Har inte kommit på tanken att spröten kan göra sig på bild…
    Härliga foton!!

    Gilla

  3. Härliga bilder Susanne….riktigt grafiskt.
    Malmöfestivalen är i full gång…och jag har faktiskt varit nere ett par ggr med kameran…det är inte vanligt. Är inte speciellt förtjust i folkmyllret, men man kan faktiskt få till ganska roliga bilder om man bara tar sig tid.

    Allt Gott….

    Gilla

  4. Jag har också lekt med tanken att gå upp riktigt tidigt och ut och fota – men, men det har ännu inte blivit av tyvärr.
    Du fick i alla fall helt underbara grafiskt vackra bilder på luktärtorna! Härliga bilder!

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.