Raggarna har kommit till stan

och beredskapen är hög. Poliser på alla tänkbara färdsätt är här. På hästar och på cyklar, på fyrhjulingar och i bil, uppe i luften och till fots. Ja, dom finns överallt och beredskapen på sjukhuset är extra bemannad den här helgen som är tillägnad Världens största bilträff, Power Big Meet.

Sen några år tillbaka kan du bli vigd den här helgen, ”a´la Las Vegas” med drive in-vigsel och i år har dom även barndop i ståtlig raggaranda.

Bilträffen pågår i dagarna 3. Kl. 17 den andra dagen går finbilscruisingen av stapeln. Dom 200 finaste bilarna åker kortege genom stan och visar upp sig. Alla har dom blivit uttagna av en jury. Här kommer några av dom…

Efter dom lite mer värdefulla och vackra bilarna, kommer dom lite mer originella och annorlunda….

…och dom med detaljerna…

Ni anar inte hur mycket spännande vi får se under dom här dagarna. Och ni som ännu inte besökt Västerås dom här dagarna anar inte hur mycket folk det är här…. Kallas folkfest hos en del, eller rätt många faktiskt medan andra spyr galla hej vilt i tidningar och andra medier. Jag gillar det oavsett om jag är ledig eller om jag jobbar för vi träffar en del av dom även på jobbet.

Trots olika åsikter så finns det dom som är lyckligast av alla… brudparen =)

Som sagt, har ni inte varit här så tipsar jag om ett besök men se till att ordna ett boende i god tid för det blir snabbt fullbokat.

Ha en fortsatt underbar helg=)

Annonser

4 thoughts on “Raggarna har kommit till stan

 1. Låter som en mycket trevlig helg!! 😉 Fina bilder du bjuder på. Har inte varit i Västerås men det får kanske bli den här helgen nån gång!!??
  Kramen, Maria

  Gilla

 2. Kul att se. Fina bilder. Vi var där när det var 30-års jubileum med våra kompisar. Åkte kungligt dit i en Caddilac Fleetwood Limousine från 1966. Det var en upplevelse. Gick där hela dagen och fotade bilar 🙂
  Sen skulle vi åka mot Stockholm på kvällen och då skulle vi tanka i Västerås. Tog 1 hel timme att göra det på macken för var rena folkfesten inne på bensinmacken haha. Kul
  Är en viss känslan minsann.

  Gilla

 3. Många trevliga bilder du visar upp här Susanne….
  Min granne var faktiskt där igår…här hemma går han och väntar på sin ”jänkare” som just i denna stund förmodligen befinner sig i en container på väg till Sverige från Arizona.
  Topaz ger bilderna en lite x-tra effekt…najs.!.!.!

  Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s