Vackra Västkusten

Så ja…. Nu känns det som att jag är igång igen. Mycket har strulat. Den gamla bloggen, datorn, internet dog i måndags em men kom igång igen idag på fm efter att dom hittat felet. Åskan hade varit framme och förstört vår kontakt med omvärlden. Jag har börjat hitta så smått här på WordPress med hjälp av kära bloggvänners kunskap och mitt envisa utforskande. Min älskade systerdotter har fixat headern =) En hel del återstår men jag får ta det lite ”pö om pö”…

Hur som helst så var vi på Västkusten förra veckan. Lilla Ragge spelade Kalles Kaviars fotbollscup i Bovalsstrand. Vi bodde i gamla Bettan (vår SMV från 1972) på Solviks camping strax innan Smögen och hade det så superbra. Umgicks med andra härliga fotbollsföräldrar på kvällarna och var hängivna supporters på dagarna. Åt god mat och har med all säkerhet fyllt vårt räkbehov för lång tid framöver. Mååånga räkmackor blev det =)

Försökte hinna med lite annat fotograferande än bara fotboll…. Men mycket fotbollsbilder blev det. Våra grabbar i Barkarö SK P-00 kom ända till semifinal och blev då knappt utslagna av ett lag från Helsingborg. Både grabbarna och vi föräldrar känner oss stolta efter den prestationen.

Nu väntar några dagar i raggarstil…. Power Big Meet började idag här i Västerås så det blir till att bege sig ner mitt i smeten och fånga några härliga ögonblick.

Hoppas att vi fortsätter att ses på den här bloggen. Den andra får ligga kvar som den är tills den här funkar och känns klar. Om den någonsin blir klar. Vet inte om det är meningen med en blogg… Den ska väl leva och utvecklas hela tiden.

Nåväl! Ha det underbart. Är snart tillbaka.

PS, alla bilderna i det här inlägget är redigerade i PS CS5, Topaz Adjust 4, Painting –  Venice. Klicka på bilderna så blir dom bättre.

Annonser

2 thoughts on “Vackra Västkusten

  1. Det ser jättehärligt ut på dina bilder och räkor….mmmm…..går inte av för hackor de heller. 🙂
    Jättefina bilder och så fin din sida blivit. Synd med åska som ställer till det, men nu verkar du vara igång igen, vilket är kul. 🙂
    Ha en fin fredag.
    Kram

    Gilla

Tack för att Du förgyller min dag.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s